تور فرانسه، اسپانیا نوروز٩٨
از 21 مهر 1397 تا 31 فروردین 1398
روزهای حرکت :
نام هتلسرویس نوع اتاق ارز بزرگسال تخفیف
4*HOTEL
4*HOTEL
BB دو تخته
ريال
 
یورو
٣٩,٩٠٠,٠٠٠
+
٢,١٩٠
---

خدمات تور بلیط رفت و برگشت با پرواز ماهان، ترانسفرهای فرودگاهی، پرواز داخلی، اقامت در هتلهای ٤ و ٥ ستاره با صبحانه، ویزای شنگن، بیمه، تورلیدر فارسی زبان، گشتهای شهری به همراه تورلیدر فارسی زبان و راهنمای محلی طبق برنامه تور
خدمات تورها:
- پرواز رفت و برگشت بین‌المللی.
- اقامت در هتل‌ها طبق درجه‌ خدمات هر تور با صبحانه.
- جابجایی‌های بین‌شهری و فرودگاهی طبق برنامه تور شامل پرواز، کشتی و اتوبوس توریستی.
- گشت‌ها و بازدیدها مطابق برنامه تور به همراه راهنمای فارسی زبان و راهنمای محلی.
- اخذ روادید انفرادی و بیمه بین‌المللی خدمات درمانی و حوادث.
نکات مهم . درصورت عدم صدور روادید از طرف سفارت مربوطه %١٠ مبلغ ریالی تور کسر و مابقی مسترد می گردد.
٢. مسئولیت کنترل گذرنامه از جهت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور، به عهده آژانس همکار می باشد.
٣. مسافران موظف هستند در وقت تعیین شده درسفارت جهت انگشت نگاری حضور داشته باشند.
٤. در صورت تغییر خط هوایی و یا قیمت پرواز، اطالعات مربوطه متعاقبا اعالم میگردد
مدارک لازم مدارک مورد نیاز سفارت فرانسه
اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه های قبلی.
مدت اعتبار حداقل ٦ ماه از تاریخ ورود.
٦ قطعه عکس
اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.
اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک.
حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.
در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب ١ ماه گذشته کافی میباشد.
در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه میباشد.
* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول میباشد.
* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ٥٠٠٠٠٠٠٠٠ ریال باشد.
اصل سند مالکیت.
اصل مدارک شغلی:
پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.
وکلا: پروانه وکالت.
مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه
مرخصی، آخرین لیست بیمه.
بازنشستهها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.
در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.
دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ) اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار .
جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه
کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی میباشد.
برای فرزندان زیر ١١ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر میکنند، رضایتنامه محضری الزامی است.
١( مدارک شغلی همسر برای خانمهای خانهدار.
* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد.
* مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی میماند.
* چک رمزدار یا ضمانتنامه بانکی حداقل به مبلغ ٥٥٥،٥٥٥،٥٥٥ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس ازبررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتهای بیشتر متعاقباً اعلام میگردد.
توضیحات روز دوم: گشت شهری پاریس. روز سوم: گشت شهری پاریس. روز ششم: گشت شهری بارسلون. روز هفتم: گشت شهری بارسلون.