• (021) 47623444 (026) 32255012

18 خرداد 1398 - 18:04
ویزای ونزویلا

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای ونزویلا

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ونزوئلا به شرح زیر است : اتباع ایرانی جهت ورود به کشور ونزوئلا به ویزا نیاز ندارند و با استفاده از پاسپورت ایرانی و ارا

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ونزوئلا به شرح زیر است :

اتباع ایرانی جهت ورود به کشور ونزوئلا به ویزا نیاز ندارند و با استفاده از پاسپورت ایرانی و ارائه بلیط رفت و برگشت امکان اقامت 2 هفته ای در ونزوئلا وجود دارد  

 

انواع ویزا ونزوئلا :

 ویزا توریستی ( با استفاده از پاسپورت ایرانی و ارائه بلیط رفت و برگشت امکان اقامت 2 هفته ای در ونزوئلا وجود دارد بدون اخذ ویزا )

ویزا تجاری - ویزا یک ساله ( دارنده ویزا یکساله ونزوئلا می تواند ۳ ماه در کشور ونزوئلا بماند )

 

مدارک مورد نیاز اخذ ویزا تجاری ونزوئلا :

یک ماه قبل از سفر به ونزوئلا، مدارک لازم برای گرفتن ویزا تجاری ونزوئلا را به کنسولگری ونزوئلا در تهران ارائه دهید

زمان تحویل فقط یک شنبه ها و چهار شنبه ها می باشد .

  • پاسپورت
  • شناسنامه ( ترجمه رسمی اسپانیولی )
  • دو عکس رنگی، زمینه سفید، ۳٫۴
  • رزرو بلیط ونزوئلا
  • رزرو هتل در ونزوئلا
  • دعوتنامه از ونزوئلا – روی سربرگ شرکت ونزوئلایی + مهر و امضاء مدیرعامل
  • قرارداد شرکت ایرانی و ونزوئلایی در پروژه مربوطه
  • پرینت ۳ ماهه حساب شرکت ایرانی / مسافر (لاتین)
  • رزومه / کاتالوگ شرکت ایرانی ( ترجمه رسمی اسپانیولی )
  • مدرک کاری ( ترجمه رسمی اسپانیولی )
  • کارفرما: روزنامه رسمی / جواز
  • کارمند: حکم کارگزینی / بازنشستگی، سه فیش حقوقی اخیر، لیست بیمه

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور ونزوئلا ( تجاری و ... ) با هم متفاوت است

لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.