• (021) 47623444 (026) 32255012

09 خرداد 1398 - 16:40
ویزای کانادا

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کانادا

شما می بایست افسر بازرسی را قانع کنید که به موقع و در تاریخ معیین کشور کانادا را ترک خواهید کرد

شرایط اخد ویزای کانادا :

شما برای ورود به کانادا می بایست ویزا کانادا داشته باشید اما اتباع ایرانی و یا هر کشور دیگری که قصد سفر به کانادا را دارند می بایست به محض ورود به کانادا فرم دیگری نیز پر کنند که نشان دهنده واجد شرایط بودن برای حضور در کانادا می باشد و به ماموران مرزی کانادا تحویل دهند .

در ادامه به برخی پیش نیازهای قانونی برای دریافت ویزای کانادا ( ورود به کانادا ) که برای دریافت ویزا مورد نیاز است اشاره خواهیم کرد:

  • شما می بایست افسر بازرسی را قانع کنید که به موقع و در تاریخ معیین کشور کانادا را ترک خواهید کرد .
  • اطمینان دادن به افسر بازرسی در مورد بی خطر بودن شما در مدت زمان حضورتان در کشور کانادا .
  • عدم اشتغال و مشغولیت به کار بدون داشتن مجوز رسمی و قانونی در کانادا .
  • نداشتن سابقه کیفری .
  • داشتن و ارائه گواهی سلامت .

انواع ویزای کانادا

شما برای سفر به کانادا نیاز به ویزا دارید و اول از همه می بایست برای اخذ روادید کانادا اقدام نمایید و این ویزا ها بر اساس هدف شما از سفر به کانادا متفاوت می باشد.

ویزای توریستی کانادا - اخذ ویزا توریستی کانادا - شرایط دریافت ویزا توریستی کانادا

این نوع از ویزا مخصوص افرادی است که قصدشان از سفر به کشور کانادا تفریحی می باشد.
ویزای توریستی کانادا به صورت یکبار ورود و یا چندبار ورود صادر می گردد.
اگر ویزای سینگل کانادا یا همان یکبار ورود را درخواست دهید فقط اجازه یکبار ورود را در کشور کانادا خواهید داشت اما اگر درخواست ویزای مولتی کانادا را دهید بر اساس قانون کانادا می توانید در صورت تایید از طرف سفارت و افسر سفارت کانادا به مدت 10 سال این ویزا را داشته باشید اما چون اعتبار پاسپورت های اتباع ایرانی 5 سال است شما بعد از دریافت ویزای مولتی کانادا این ویزا برای شما 5 سال اعتبار دارد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی کانادا :

برای دریافت ویزا توریستی شما می بایست مدارک زیر را به سفارت مربوطه و افسر صادر کننده ویزای توریستی کانادا ارائه نمایید:

  •  فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • عکس رنگی 3*4 با زمینه سفید و بدون روتوش
  • اصل و کپی پاسپورت جدید با حداقل 1 سال اعتبار
  • اصل و کپی پاسپورت قدیمی در صورت داشتن
  • واریز مبلغ مربوط که صدور روادید به حساب اعلامی سفارت
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

همچنین توجه داشته باشید شما برای دریافت این نوع از ویزا نیاز دارید تا مدارکی را برای ترجمه ارائه دهید که آنها را می بایست در دارالترجمه های رسمی ثبت شده ترجمه کنید و به سفارت مربوطه ارائه دهید که در ادامه به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد:

  •  شناسنامه
  • مدارک کاری
  • اسناد مالکیت
  • مدارک مالی

شما به دو صورت می توانید درخواست ویزا توریستی خود را ارئه دهید:
درخواست حضوری و درخواست الکترونیکی.
هر دو روش از طرف سفارت کانادا مورد قبول می باشد اما نحوه درخواست حضوری اطمینان بیشتری خواهید داشت که تمامی مدارک شما به طور دقیق بررسی خواهند شد.