• (021) 47623444 (026) 32255012

09 خرداد 1398 - 16:07
ویزای چین

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای چین

اخذ ویزا عادی چین 10 روز و اخذ ویزا فوری چین 7 روز زمان می برد

اخذ ویزا عادی چین 10 روز و اخذ ویزا فوری چین 7 روز زمان می برد

مدارک مورد نیاز ویزای چین :

  • اصل پاسپورت
  • یک قطعه عکس 6 در 6 رنگی زیمنه سفید
  • بیمه ماسفرتی
  • تمکن مالی حداقل 35 میلیونی

سفارت چین در تهران روزهای جمعه / شنبه / دوشنبه / چهارشنبه تعطیل است

ویزا کار چین و ویزای تجاری چین

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که دارای تجارب کاری و تجربه حرفه ای هستند.
به علت پر جمعیت بودن کشور و دارا بودن شغل های بسیار مسئولان این کشور توجه قابل توجهی به موضوع کار در کشور خود دارند.
این کشور دارای محیطی بسیار عالی و پر درآمد برای تجار،بازرگانان و جویندگان کار می باشد و هر ساله تعداد بسیاری از متقاضیان کار به این کشور سفر می کنند.
قابل ذکر است که دانشجویانی که در چین تحصیل می نمایند در حین تحصیل نمی توانند همزمان در چین کار نیز داشته باشند.
در این کشور شما می توانید بالاترین هزینه و درآمد را نیز داشته باشید.
یکی از کارهایی که دارای طرفداران بسیاری است آموزش زبان انگلیسی می باشد چون در چین زبان انگلیسی به خوبی صحبت نمی کنند و اگر این شغل را انتخاب می نمایید باید دارای مدرک زبان انگلیسی باشید.
متقاضیان برای اقدام به اخذ ویزای کار می بایست از طرف کارفرما و مسئولان دعوتنامه مخصوص داشته باشند.
مدت اعتبار این ویزا 30 روز می باشد که اگر خواستید بیشتر در کشور چین برای کار بمانید می بایست برای اخذ مدت زمان بیشتر مجدد به سفارت کشور مربوطه مراجعه کرده و نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدام نمایید.

مدارک لازم برای ویزای کار و ویزا تجاری چین

  • دعوتنامه ارسالی کارفرما و یا موسسه ای که در انجا استخدام شده اید و قصد کار در آنجا را دارید
  • اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • فرم درخواست ویزا که می بایست به طور دقیق،خواناو وصحیح پر شود
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا.

ویزای ترانزیت چین ( ویزای عبور از چین )

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مدت زمان کوتاهی برای سفر بعدی خود در کشور چین اقامت خواهند داشت و در مدت زمان تعیین شده می بایست خاک کشور چین را ترک نمایند.
متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی و پاسپورت خود را جهت اخذ این نوع از ویزا به مامورین مربوطه ارائه دهد.

شرایط اخذ ویزای ترانزیت چین - قیمت ویزای ترانزیت چین :

  • ویزا ترانزیت چین / یکبار ورود / عادی 100 دلار  / فوری 130 دلار
  • ویزا ترانزیت چین / دو بار ورود  / عادی 150 دلار / فوری 180 دلار
  • اخذ ویزا ترانزیت عادی چین 1 روز کاری و اخذ ویزا ترانزیت فوری چین 3 روز کاری زمان می برد
  • روزهای کاری کنسولگری چین در تهران: یکشنبه ، سه شنبه ، پنجشنبه
 

مدارک لازم برای اخذ ویزا ترازنیت چین :

  • اصل پاسپورت
  • کپی ویزای مقصد
  • دو عکس رنگی زمینه سفید
  • اصل بلیط صادر شده

اخذ ویزا تحصیلی چین

چین از جمله کشورهای پیشرفته در آسیای شرقی در زمینه تحصیل می باشد.
همه ساله بسیاری از متقاضیان تحصیل به کشور چین سفر می کنند و دانشگاه ها و موسسات این کشور بسیار معروف هستند و دارای رنک بالایی می باشند.
این کشور از دانشجویان خود حمایت های بسیاری نظیر کمک هزینه های تحصیلی و بورسیه را انجام می دهند و همین امر موسسات و دانشگاه های این کشور را در بین متقاضیان بسیار محبوب گردانده است.
هزینه تحصیل در چین بالا می باشد اما در مقایسه با هزینه تحصیل دیگر کشورهای اروپایی کمتر می باشد.

مدارک و شرایط ویزای تحصیلی چین

  • اصل و کپی گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار
  • نامه تاییدیه پذیرش یکی از موسسات و یکی از دانشگاه های کشور چین
  • عکس 3*4 با زمینه سفید،بدون روتوش و کاملا از روبرو
  • مدراکی که نشان دهند شما در مدت اقامت و تحصیل خود در چین توانایی پرداخت تمامی هزینه های تحصیلی و اقامتی خود را خواهید داشت
  • ارائه مدارک تحصیلی و ریز نمرات و ترجمه آن ها به زبان انگلیسی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • پرداخت تمامی هزینه های مربوطه به اخذ ویزا تحصیلی