• (021) 47623444 (026) 32255012

07 خرداد 1398 - 19:18
ویزای صربستان

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای صربستان

جهت دریافت ویزا صربستان نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود )

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور صربستان به شرح زیر می باشد .

کشور صربستان عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن نمی باشد و ویزا صربستان یه صورت National می باشد . جهت دریافت ویزا صربستان نیاز به حضور شخص متقاضی در سفارت نیست ( مصاحبه و انگشت نگاری انجام نمی شود ) و آژانس های مسافرتی و شخصی که دارای وکالت نامه باشد می تواند اقدام به دریافت ویزا صربستان برای شخص مسافر نماید .

توجه داشته باشید در حال حاضر گرفتن ویزا توریسیتی برای صربستان بسیار سخت می باشد ولی با داشتن مدارک ویزا تجاری و ویزای بازدید از دوست و ویزای بازدید از اقوام براحتی صادر می شود .

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا صربستان :

  1. اصل پاسپورت .
  2. 2 قطعه عکس 6 در 4 با پس زمینه سفید که به تازگی ( در 6 ماه اخیر ) گرفته شده باشد .
  3. فرم درخواست ویزا صربستان که می بایستی تکمیل نمائید .
  4. بیمه مسافرتی
  5. گواهی تمکن مالی از بانک ( با حدود 40 میلیون ت.مان موجودی ) .
  6. بلیط رفت و برگشت .
  7. واچر هتل برای کل زمان اقامت .
  8. دعوتنامه از صربستان (با تایید شهرداری در صربستان) – دعوتنامه تجاری صربستان (شرکت صربی) / دعوتنامه بازدید از دوست در صربستان / دعوتنامه بازدید از بستگان در صربستان باید برای خود مسافر و سفارت صربستان در تهران، ایمیل شود.

نکاتی در مورد ویزا صربستان :

  • برای گرفتن وقت سفارت صربستان می بایستی با شما تلفن سفارت که در بالا آمده است تماس بگیرید .
  • جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت صربستان در تهران به نشانی اینترنتی tehran.mfa.gov.rs مراجعه نمائید .  ( از این سایت می توانید فرم درخواست ویزا صربستان را نیز دریافت نمائید ) .

قیمت و هزینه دریافت ویزا صربستان :

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور صربستان با توجه به نوع ویزا درخواستی قیمت ویزا صربستان متفاوت می باشد برای آگاهی از قیمت از طریق راه های ارتباطی سایت در با ما تماس باشید .