• (021) 47623444 (026) 32255012

04 خرداد 1398 - 19:36
ویزای سوئیس

مدارک مورد نیاز ویزای سوئیس

تمامی افرادی که قصد سفر به این کشور را دارند ، باید ویزای توریستی سوئیس را دریافت کنند.
کشور زیبای سوئیس ، یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن است و در منطقه شینگن قرار دارد. سوئیس ، از کشورهای اروپایی است که به دلیل طبیعت زیبا و داشتن جاذبه های گردشگری و مکان های دیدنی ، و همچنین کشوری اقتصادی و توسعه یافته ، به یکی از بهترین کشورهای جهان برای زندگی تبدیل شده است.

 تمامی افرادی که قصد سفر به این کشور را دارند ، باید ویزای توریستی سوئیس را دریافت کنند. 

 ویزای نوع A/ترانزیت:

این نوع ویزا ، ویزایی است که در ورودی فرودگاه کشور سوئیس برای شخص متقاضی صادر می شود. با این ویزا مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و فقط می تواند پرواز خود را در یکی از فرودگاه های کشورهای شینگن تعویض کرده و وارد کشوری خارج از منطقه شینگن شود.
2- ویزای نوع C/ویزای شینگن:
ویزای شینگن از ویزاهای کوتاه مدت است که دارای اعتبار 90 روزه برای مدت 6 ماه است. می توان از ویزای شینگن سوئیس برای دیدار بستگان ، ماموریت های کاری و یا سفر های درمانی استفاده کرد. ویزای شینگن ، متداول ترین ویزا در میان گردشگران ایرانی است.
4-مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی سوئیس:
• تکمیل کردن فرم درخواست ویزای شینگن در سفارت سوئیس
• به همراه داشتن اصل گذرنامه معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار.
• فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزاهای شینگن.
• ترجمه انگلیسی از تمام صفحات شناسنامه و سایر مدارک.
• ارائه ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل برای افراد محصل ، و همچنین ارائه ترجمه انگلیسی حکم کارگزینی و اشتغال به کار برای اساتید دانشگاه ها الزامی است.
• ارائه پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی 3 ماه گذشته با مهر و امضا توسط بانک مربوطه..
• ارائه ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر ( شامل تمامی صفحات ) 
• ارائه اصل و کپی رزرو هتل و رزرو بلیط هواپیما .
نکات مهم جهت اخد ویزای شینگن سوئیس
طبق مقررات، هر سفارت خانه ای در کشور ایران ، این حق را دارند ، از افراد ، مدارک دیگری علاوه بر مدارک ذکر شده ، با توجه به شرایط هر فرد ، اخذ نمایند.
همچنین ، ارائه ضمانت بازگشت نیز الزامی است.