• (021) 47623444 (026) 32255012

04 خرداد 1398 - 19:24
ویزای توریستی یونان

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی یونان

دریافت ویزای شینگن یونان برای سفر به این کشور الزامی است.مدارک اخد ویزای یونان تقریبا همانند دیگر کشورهای عضو شنگن است...

دریافت ویزای شینگن یونان برای سفر به این کشور الزامی است.مدارک اخد ویزای یونان تقریبا همانند دیگر کشورهای عضو شنگن است اما با اینحال بسته به شرایط سفارت هر کشور اروپایی می تواند مدارک اضافه ای از متقاضی دریافت کند.برای صرفه جویی در زمان و هزینه بهترین راه دریافت مشاوره از یک آژانس معتبر است که تا حد زیادی اخد ویزای شما تضمین گردد.

یونان یکی از کشور های باستانی است که دارای آثار تاریخی بسیاری می باشد و به همین دلیل گردشگران بسیاری را از سرتاسر دنیا به خود جذب میکند. درصد قابل توجهی از درآمد یونان از طریق گردشگری می باشد. پایتخت یونان آتن می باشد که بزرگ ترین شهر یونان است. کشور یونان در قسمت جنوبی شبه جزیره ی بالکان و جنوب شرقی اروپا قرار دارد. یونان مرز دریایی قبرس، مصر، ایتالیا و لیبی را در اختیار دارد. جالب است بدانید اولین بازی های المپیک در شهر المپیا در یونان برگزار شده است

مدارک مورد نیاز برای ویزای یونان

پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار 
کپی از تمام صفحات شناسنامه به صورت ترجمه شده 
عکس رنگی با زمینه ی سفید که باید این موارد در آن رعایت شود: تمام رخ، با ظاهر کنونی فرد مطابقت داشته باشد، باید کم تر از 3 ماه گرفته شده باشد)
ارائه گواهی تمکن مالی 
گردش 6 ماه آخر حساب بانکی 
ارائه مدارک شغلی با توجه به شغل متقاضی 
سند ملکی 
بیمه نامه ی مسافرتی
پر کردن فرم مربوطه
اگر دانش آموز و دانشجو هستید مدرک اشغال به تحصیل و گواهی عدم اعتراض از مدرسه یا دانشگاه