• (021) 47623444 (026) 32255012

19 آبان 1394 - 22:04

ویزای قزاقستان

ویزای قزاقستان

ویزای قزاقستان | قیمت ویزا قزاقستان

 

 

 

 

ویزای قزاقستان | قیمت ویزا قزاقستان

مدارک جهت اخذ ویزا :

اصل پاسپورت +دو قطعه عكس + مشخصات فردی

اخذ مستقیم و بدون واسطه ویزای توریستی و تجاری تحویل در تهران با ارزانترین قیمت و کمترین زمان جهت مشتریان محترم و آژانس های همکار به صورت فوری و عادی


شرایط و قوانین دریافت ویزای قزاقستان:

اتباع خارجی و اتباع غیر مقیم جهت ورود به جمهوری قزاقستان احتیاج به دریافت روادید دارند.
مطابق قوانین صدور روادید جمهوری قزاقستان، جهت اخذ روادید جمهوری قزاقستان برای اتباع خارجی اشخاص دعوت کننده، حقیقی یا حقوقی ثبت شده در محل مربوط می بایست به اداره پلیس
مهاجرت منطقه خود یا اداره کنسولگری وزارت امور خارجه جمهوری قزاقستان در شهر آستانه یا نمایندگی اداره کنسولگری وزارت امور خارجه جمهوری قزاقستان در شهر آلماتی جهت دریافت پشتیبانی روادید مراجعه نمایند.( اگر شخص دعوت کننده در استان های جنوبی قزاقستان به ثبت رسیده باشند.)
در ادامه جهت اخذ روادید، اتباع خارجی می بایست به کنسولگری های جمهوری قزاقستان در کشور مربوطه با به همراه داشتن گذرنامه معتبر، کپی دعوت نامه با شماره پشتیبانی روادید صادر شده در اداره ی کنسولگری وزارت امور خارجه جمهوری قزاقستان:

فرم تایپ شده درخواست روادید، عکس و کپی گذرنامه مراجعه نمایند. ضرورت ارائه مدارک دیگر توسط کنسول در محل تعیین می گردد.
پس از تحویل مدارک اداره کنسولگری اصل بودن گذرنامه و تاریخ اعتبار آن که می بایستی حداقل 6 ماه بعد از اتمام تاریخ روادید درخواست شده اعتبار داشته باشد و همچنین درست بودن فرم درخواست روادید ارائه شده و هدف سفر را کنترل می نماید.
چنانچه هدف سفر ملاقات اقوام باشد، شخص دعوت کننده می بایستی به نمایندگی اداره پلیس مهاجرت وزارت کشور جمهوری قزاقستان مراجعه نماید و در اینصورت دعوت نامه شخصی ثبت شده در ادارات پلیس مهاجرت وزارت کشور جمهوری قزاقستان اساس صدور روادید شخصی جمهوری قزاقستان می باشد.
در صورتیکه دعوت نامه مربوط به حادثه ناگوار( از جمله بیماری یا مرگ اقوام) باشد صدور روادید بر اساس تلگرام بین المللی مربوطه از جمهوری قزاقستان که به تایید پزشک رسیده باشد امکان پذیر است.
در صورت نیاز اقامت بیش از 10 روز در قزاقستان ارائه گواهی مبتلا نبودن به بیماری ایدز ضروری می باشد.
زمان صدور روادید، ساعت دریافت و تحویل مدارک توسط بخش کنسولگری در محل تعیین می گردد.

خدمات سفر:
آژانس آریا اوج پرواز در ضمن اخذ ویزا اقدام به تهیه بلیط پروازهای خارجی به مقصد قزاقستان و رزرواسیون هتل های این کشور با ارایه واچر رسمی و همچنین بیمه مسافرتی جهت مسافرین محترم می نماید.
شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی آریا اوج پرواز با کادر ورزیده و بیش از 1 دهه تجربه اقدام به اخذ ویزای مستقیم و بدون واسطه کشورها جهت مسافرین محترم و آژانسهای همکار می نماید ضمنا این آژانس یکی از شرکت های مسافرتی مدعی در زمینه اخذ ویزا در ایران می باشد . هیچ شکی نیست آژانس آریا اوج پرواز با کادری مجرب در زمینه ارائه خدمات اخذ ویزا با حساسیت فراوان امور مربوطه را به نحو احسنت انجام می دهد. تمام ویزاها را در اسرع زمان و با هزینه مطلوب انجام می دهیم.در ذیل شرایط و انواع ویزاها را جهت اطلاع توضیح می دهیم :
شرایط ویزا برای سفر به کشورهای خارجی ۲ گونه است؛ یا کشور مزبور از اتباع ایرانی درخواست ویزا می‌کند ‌یا به موجب قراردادهای فی‌مابین، اتباع دو کشور از دریافت ویزا معاف هستند. پس اولین قدم برای سفرهای خارجی این است که مشخص کنید کشور مورد نظر از شما ویزا می‌خواهد یا خیر‌؟
‌ابتدا بهتر است ببینیم اصلا ویزا چیست و چه کاربردی دارد؟ ‌ویزا مدرکی است که ضمیمه گذرنامه شما می‌شود و نشان می‌دهد که کنسول محترم دولت آن کشور در سفارتخانه یا کنسولگری‌، درخواست شما مبنی بر ورود به کشور متبوع خود را بررسی و تشخیص داده است که شما دارای شرایطی هستید که برای هدفی خاص به آن کشور وارد می‌شوید.
در عین حال باید توجه داشت، گرفتن ویزا تضمین ورود به کشور مورد نظر نیست و افسران مهاجرت در مرزها می‌توانند از ورود مسافران به دلایل مختلف جلوگیری ‌کنند.
به طور معمول ویزا در مبادی ورودی هر کشوری، نشان‌ می‌دهد هدف سفر شما چیست، چه مدت در آن کشور اقامت خواهید کرد و آخرین مهلتی که برای ورود به کشور مورد نظر دارید، چه تاریخی است.
انواع ویزا:
ویزا انواع مختلفی دارد که براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارک برای اثبات آن صادر می‌شود. ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و…‌ پس اکیدا توصیه می‌کنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممکن است مسافر در طول سفر دچار مشکلات احتمالی شود.

ویزا و انواع آن:
ویزا می‌تواند به صورت singleصادر شود که در این صورت به شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممکن است multiple باشد که به این ترتیب، شما امکان ورود و خروج متعدد به کشور صادرکننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.
پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به کشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌که مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی کنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت multiple بگیرید.
نکته مهمی که ‌‌باید به آن اشاره کرد، قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.
از ویزا به خوبی نگهداری کنید
به خاطر داشته باشید که در یک کشور خارجی، گذرنامه به منزله کارت شناسایی و برگه هویت شماست و همچنین داشتن ویزا به منزله ورود قانونی شما به خاک آن کشور است که به همین دلیل باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشید‌.