• (021) 47623444 (026) 32255012

26 اردیبهشت 1398 - 11:35
مدارک مورد نیاز ویزای امارات

مدارک مورد نیاز ویزای امارات

تگ ها:مدارک مورد نیاز ویزای امارات فرم درخواست ویزای امارات اپلیکیشن ویزای امارات ویزای امارات ویزای توریستی امارات ویزای اقامت امارات ویزای تجاری امارات

اخذ ویزای دبی

دریافت ویزای عادی و فوری امارات با ارزانترین قیمت در آریا اوج پرواز

اخذ ویزای دبی ( ویزای امارات ) با ارزانترین قیمت در آریا اوج پرواز

اخذ ویزای دبی فوری ( ویزای امارات فوری ) در آریا اوج پرواز : در متن زیر اطلاعات مورد نیاز درباره چگونگی اخذ ویزای توریستی دبی ( ویزای آنلاین دبی - ویزای الکترونیکی دبی ) و شرایط ویزای دبی ( ویزای کار دبی - ویزای تجاری دبی - ویزای ترانزیت دبی )

همچنین اطلاعات در مورد مدارک مورد نیاز ویزای دبی و قیمت ویزای دبی و مراحل و مدت زمان اخذ ویزای امارات و فرم ویزا دبی به طور کامل شرح داده شده است لطفا با ما همراه باشید

مشاوره دریافت ویزای دبی برای ایرانیان و دریافت فرم سفارت امارات برای ویزا :

 

جهت دریافت مشاوره در خصوص ویزای دبی با شماره های ما در تماس باشید

09304304526- 02632255012

مدارک - قیمت و هزینه و مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی ( ویزای دبی ارزان ) در آریا اوج پرواز :

2 روزه ( 48 ساعت اقامت در امارات ) 135 درهم
4 روزه ( 96 ساعت اقامت در امارات ) 185 درهم
14 روزه عادی امارات ( دبی ) 275 درهم
14 روزه فوری امارات ( دبی ) 300 درهم
1 ماهه سینگل امارات ( دبی ) 300 درهم
1 ماهه مولتی امارات ( دبی ) 740 درهم
3 ماهه سینگل امارات ( دبی ) 750 درهم
3 ماهه مولتی امارات ( دبی ) 1850 درهم

مدارک مورد نیاز ویزای امارات

  • اسکن واضح از صفحه اول پاسپورت
  • اسکن یا فایل عکس پرسنلی رنگی با زمینه سفید

مدت زمان اخذ ویزای عادی و فوری امارات

عادی ۵ روز کاری
فوری 1 روز کاری
جمعه و شنبه سفارت امارات تعطیل است

درباره امارات - ویزا دبی ( ویزای امارات متحده عربی )

یکی از بزرگترین شهر های امارات متحده عربی دبی است در جنوب کشور ایران و در پیرامون خلیج فارس و در شبه جزیره عربستان واقع شده است.
زبان رسمی مردم و ساکنین دبی عربی می باشد و واحد پول آنها درهم است.
هر ساله بسیاری از متقاضیان کار از خارج از کشور به دبی می آیند تا بتوانند فرصت های شغلی جدیدی پیدا کنند،به تحصیل بپردازند و یا از سفر توریستی خود لذت ببرند.

روش گرفتن ویزای دبی - چگونه ویزای دبی بگیریم

انواع ویزای دبی ( امارات )

  • ویزای توریستی دبی
  • ویزای ترانزیت دبی
  • ویزای تحصیلی دبی
  • ویزای کاری دبی
  • ویزای تجاری دبی

ویزا توریستی دبی ( ویزای توریستی امارات )

بسیاری از کشورها ویزای خود را از طریق سفارت کشورشان انجام می دهند اما امارات متحده عربی این وظیفه را به اداره مهاجرت و کار سپرده است.
متقاضیان سفر های توریستی نیز می بایست برای سفر خود به دبی ویزای مربوطه را دریافت نمایند.
برای دریافت این نوع از ویزا نیازی به مصاحبه و مراجعه به سفارت و اداره مهاجرت نیست بلکه از طریق آژانس های مسافرتی می توانید نسبت به اخذ ویزای مد نظرتان اقدام نمایید.
باید توجه داشته باشید در صورت تایید و اخد ویزای توریستی بیش از حد اجازه نمی توانید در دبی بمانید و اگر بیش از تاریخ تعیین شده در دبی بمانید می بایست روزانه 100 درهم جریمه بپردازید و بعد از این عملکرد درخواست بعدی مسافر برای اخذ ویزا رد خواهد شد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی دبی

  • پاسپورت متقاضیان می بایست حتما حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد در غیر این صورت درخواست ویزای شما رد خواهد شد.
  • همچنین متقاضیان می بایست عکس 3*4 با زمینه سفید،از روبرو و بدون روتوش را نیز برای اخذ ویزای توریستی ارائه دهند.

این نوع از ویزا ها 14 روزه،1 ماهه و 3 ماهه نیز صادر می گردد اما در صورت بررسی و تایید تمامی مدارک ارائه شده.

 

ویزا کار دبی و تجارتی دبی ( ویزای کاری او تجاری امارات )

اگر متقاضی دارای مهرات خا و تجربیات بسیاری باشد دبی یکی از بهترین مکانها برای داشتن شغلی ایده آل می باشد.
نکته ای که در هنگام کار در دبی بیشترین کمک را به متقاضی می کند دانستن و تسلط به یکی از زبان های انگلیسی و یا عربی می باشد و صرفا داشتن مدرک تحصیلی تضمینی برای داشتن شغلی ایده آل نخواهد بود.
متقاضی اول می بایست موسسه و یا کارفرمایی در دبی پیدا کند تا بتواند از طریق دعوتنامه ای که آنها به متقاضی می دهند اقدام به اخذ ویزا نماید و نمی توان اول ویزا دریافت کرد و سپس پس ار ورود به دبی دنبال شغل مورد نظر بود.
برای اینکه بتوانید در دبی مشغول به کار شوید و یا فعالیت خود را داشته باشید می بایست اول از همه ویزای مخصوص کار و تجارت دبی را دریافت نمایید.
تمام مهاجرانی که برای کار به دبی می روند حداقل می بایست ویزای 3 ماهه داشته باشند.
پس از اتمام زمان معییت و تایید شده در صورت اینکه مایل به ادامه کار در دبی بودید و یا از طریق کارفرما برای کار مناسب بودید می توانید نسبت به تمدید مهلت ویزای خود اقدام نمایید.
در صورت داشتن دعوتنامه از کارفرما و یا موسسه قبل از ورود متقاضی به دبی تمامی مراحل مورد نظر جهت اخذ ویزا انجام خواهد گرفت.
توجه داشته باشید چنانچه متقاضی که اقدام به اخذ ویزا می نمایید دارای شغل تمام وقت و در یک شغل تمام وقت استخدام شود همسر وی نیز می توانید برای شغلی پاره وقت اقدام به کار نماید.
ساعات معمول کاری در دبی روزانه 9 ساعت است و هفتگی به 47 ساعت می رسد.
هر فردی که در دبی کار می کند سالانه 30 روز امکان و اجازه استفاده از مرخصی دارد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار و تجاری دبی

  • پاسپورت شخص متقاضی با حداقل اعتبار 6 ماه
  • عکس رنگی 3*4 که جدیدا برای پاسپورت گرفته اید با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • سن فرد متقاضی نباید بیش از 50 سال باشد
  • دعوتنامه کتبی ارسالی کارفرما و موسسه مد نظی که قصد کار در آنجا را دارید
  • گواهی عدم سوء پیشینه از کشور مادری خود
  • فرم درخواست ویزا و اطلاعات شخصی که می بایست به طور دقیق،صحیح و خوانا نوشته شود
  • شناسنامه و کارت ملی فرد متقاضی
  • نامه حمایت مالی کارفرما که توسط مقامات بالاتر امضا شده است
  • در صورت متاهل بودن سند ازدواج و شناسنامه تمامی اعضای خانواده نیز مورد نیاز است
  • بیمه مسافرتی

ویزا ترانزیت دبی

این نوع از ویزا برای افرادی صادر می گردد که مدت زمان کوتاهی برای سفر بعدی خود در امارات متحده عربی (دبی) توقف خواهند داشت و اعتبار این نوع از ویزا 96 ساعت است.
متقاضی می بایست بلیط سفر بعدی و پاسپورت خود را جهت اخذ این نوع از ویزا به مامورین مربوطه ارائه دهد.

ویزا تحصیلی دبی

دبی یکی از مکانهایی است که در طی سال های اخیر پیشرفت های چشمگیری در زمینه تحصیل داشته است.
متقاضیانی که قصد ادامه تحصیل در دبی را دارند باید توجه داشته باشند که برای ادامه تحصیل خود می بایست برای اخذ ویزا درخواست بدهند.
دانشگاه های بسیاری در دبی وجود دارند که از اعتبار جهانی بسیار بالایی برخوردار هستند.
یکی دیگر از پرطرفدار بودن تحصیل در دبی این است که با اقمت در دوران تحصیلی خود در دبی و بعد از اتمام درس خود به راحتی میتوانید به کشورهایی نظیر:آنگلیس،کانادا و آمریکا انتقالی ادامه تحصیل بگیرید.
توجه داشته باشید به علت اینکه زبان اصلی مردم دبی عربی است و در زمان تحصیل بیشتر از زبان انگلیسی استفاده می کنند، متقاضیان حتما باید برای تحصیل خود مدرک آیلتس نیز داشته باشند.
تحصیل در مقطع لیسانس یا کارشناسی در دبی حدود 3 الی 4 سال، تحصیل در مقطع فوق لیسانس یا کارشناسی ارشد حدود 2 سال و تحصیل در مقطع دکترا 3 الی 4 سال به طول می انجامد.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی دبی

  • پاسپورت با حداقل اعتبار 6 ماه
  • تاییده و دعوتنامه موسسه و یا دانشگاهی که مد نظر متقاضی برای ادامه تحصیل است
  • عکس رنگی 3*4 با زمینه سفید،کاملا از روبرو و بدون روتوش
  • اصل و کپی کارت ملی و شناسنامه
  • آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات
  • مدرک زبان انگلیسی
  • تمکن مالی و گردش حساب که نشان دهد توانایی پرداخت هزینه های خود و شهریه های کلاس ها را دارید

 

برای اخذ ویزای دبی بعضی سوالات برای متقاضیان پیش می آید که در ادامه مطلب به برخی از این سوالات اشاره خواهیم کرد.

بعد از ارائه مدارک چه مدت طول می کشد تا ویزای دبی اخذ و صادر گردد؟
ویزای فوری امارات 1 روز کاری و ویزا عادی امارات 5 روز کاری.

اعتبار ویزای دبی چقدر است ؟
اعتبار 2 ماه است که در این مدت می توانید 14 روز در دبی بمانید.

آیا با این ویزا می تونیم از مرز دریایی و زمینی وارد دبی بشیم؟
بله از طریق این ویزا می توانید از مرز زمینی، هوایی و دریایی وارد دبی شوید.

آیا با این ویزا می شه در دبی کار کرد؟
خیر امکان کار کردن با این ویزا در دبی امکان پذیر نمی باشد.

آیا بعد از اتمام مهلت ویزا می تونیم اونو تمدید کنیم؟
خیر امکان این کار وجو ندارد اما می توانید از دبی خارج شده و مجدد برای اخذ ویزا اقدام نمایید.

اگر اطلاعات فرزندم در گذرنامه من ثبت شده باشه نیز لازم است برای او جهت اخذ ویزای امارات ثبت نام انجام دهم؟
بله برای او نیز باید ثبت نام انجام دهید.

در صورتی که درخواست ویزا دبی من رد بشه آیا مبلغی که پرداختم باز گردانده می شود؟
خیر در صورت رد درخواست ویزای امارات هیچگونه وجهی قابل استرداد نمی باشد.

عوارض خروج چقدر باید پرداخت کنم؟
برای اولین بار 220.000 تومان
برای بار دوم 330.000 تومان
برای بار سوم 440.000 تومان
برای بار چهارم به بعد نیز می بایست همان 440.000 تومان به ازای هر بار خروج از کشور پرداخت نمایید.

برای دریافت این ویزا نیاز به مراجعه حضوری می خواهد؟
خیر نیازی به مراجعه حضوری نیست و ویزا امارات کاملا به صورت الکترونیکی انجام می گیرد.

آیا پس از دریافت ویزای اکترونیکی این نوع از ویزا به گذرنامه ضمیمه می شود؟
خیر این ویزا به گذرنامه ضمیمه نمی شود و موقع عبور از مرز به همراه گذرنامه به مامورین مربوطه ارائه می گردد.

چه مدت بعد از رد درخواست ویزا می تونم دوباره اقدام به اخذ آن نمایم؟
3 ماه بعد از رد درخواستتان می توانید مجدد نسبت به اخذ ویزای دبی اقدام نمایید.

آیا برای اخذ ویزا دبی نیاز به چک ضمانت بازگشت، رزرو هتل و بلیط هست یا خیر؟
خیر برای اخذ ویزای امارات نیازی به موراد ذکر شده نمی باشد.

اگر بعد از اخذ ویزا دبی بخواهم تاریخ ویزا را تغییر بدم امکان پذیر است؟
خیر بعد از اخذ ویزای امارات امکان تغییر تاریخ وجود ندارد.

آدرس و تلفن سفارت دبی ( امارات ) در تهران :

شهرک غرب - خیابان ایران زمین - تقاطع مهستان پلاک 2

تلفن : 42792000-021 

قیمت و نحوه و شرایط دریافت ویزای کشور امارات دبی ( مسافرتی و کار و تحصیلی ) با هم متفاوت است لذا شما برای آگاهی دقیق از مبلغ ویزا و مدارک مورد نیاز ( مدارک مورد نیاز بالا برای ویزای مسافرتی می باشد ) از طریق راه های ارتباطی سایت به ما در تماس باشید.

رزرو و خرید بلیط امارات

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به امارات :

در حال حاضر خطوط هواپیمایی کاسپین - تابان - قشم - آسمان - ایران ایر - ماهان - فلای دبی و امارات پرواز مستقیم به دبی و

ایرلاین اتحاد پرواز مستقیم به ابوظبی و ایرلاین ایر عربیا پرواز مستقیم به شارجه امارات انجام می دهند

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت و رزرو ها و ساعات پرواز و مدت زمان پرواز و ... به قسمت بلیط هواپیما امارات سایت مراجعه نمائید .

وب سایت آریا اوج پرواز کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور امارات می باشد

شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور امارات توسط ما از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید

rdlj , hob ,dchd hlhvhj nfd uhnd , t,vd fh hvchkjvdk rdlj

پروازهای چارتر امارات آریا اوج پرواز

  • خرید و قیمت بلیط چارتر دبی امارات با ارزانترین قیمت

بلیط هواپیما به تمام شهرهای امارات

  • بلیط هواپیما دبی
  • رزرو و خرید بلیط هواپیما به ابوظبی امارات
  • رزرو و خرید بلیط هواپیما به شارجه امارات
  • رزرو و خرید بلیط هواپیما به العین امارات
  • رزرو و خرید بلیط هواپیما به راس الخیمه امارات

رزرو هتل در تمام شهرهای امارات

  • قیمت و رزرو هتل در دبی امارات و دریافت واچر
  • قیمت و رزرو هتل در ابوظبی امارات و دریافت واچر
  • قیمت و رزرو هتل در شارجه امارات و دریافت واچر
  • قیمت و رزرو هتل در العین امارات و دریافت واچر
  • قیمت و رزرو هتل در راس الخیمه امارات و دریافت واچر

تورهای ویژه دبی امارات

  • تورهای ارزان قیمت دبی امارات

پروازهای داخلی امارات

  • قیمت و رزرو و خرید بلیط پروازهای داخلی امارات