• (021) 47623444 (026) 32255012

12 آبان 1394 - 16:46

مدارک مورد نیاز ویزای امارات

تگ ها:مدارک مورد نیاز ویزای امارات فرم درخواست ویزای امارات اپلیکیشن ویزای امارات ویزای امارات ویزای توریستی امارات ویزای اقامت امارات ویزای تجاری امارات

ویزای توریستی امارات

بر خلاف سایر کشورهای دنیا، صدور ویزای توریستی امارات توسط اداره مهاجرت و وزارت کار انجام می‌شود و سفارت امارات متحده عربی روادید توریستی صادر نمی‌کند. درخواست ویزای توریستی امارات متحده عربی دردسری ندارد و توسط کارگزاران زیادی انجام می‌گیرد. به دلیل دخالت‌ نداشتن سفارت، مصاحبه‌ای هم انجام نمی‌گیرد و حضور متقاضی ضرورتی ندارد.
برای ورود به هر کدام از شهرهای امارات، باید ویزای امارات متحده عربی را داشته باشید. مدت اعتبار ویزای توریستی، می‌تواند به دو صورت چهارده روزه و یک ماهه باشد؛ ویزایی که برای سفرهای چند روزه‌ی گردشی صادر می‌شود، عموماً چهارده روزه است.
ویزای توریستی در دو حالت عادی و فوری صادر می‌شود؛ صدور ویزای عادی بین سه تا ده روز طول می‌کشد و صدور ویزای اضطراری بیشتر از دو روز زمان نمی‌برد. گاهی -بنا بر شرایط خاص- امکان صدور ویزای فوق اضطراری هم وجود دارد که تنها چند ساعت وقت نیاز دارد.
هزینه‌ی صدور این ویزاها متغیر است؛ ویزای عادی حدود ۳۰۰ هزار تومان هزینه دارد و قیمت ویزاهای فوری و فوق اضطراری باید توسط شرکت صادرکننده تعیین شوند.

اگر با آژانس آریا اوج پرواز سفر می‌کنید، کارشناسان ما کارهای مربوط به دریافت ویزای امارات را برای شما انجام می‌دهند. مدارک مورد نیاز مدارک لازم برای درخواست روادید امارات :
 
یک: تصویر صفحه‌ی مشخصات گذرنامه
 دو: تصویر عکس رنگی متقاضی
توجه : ماندن در امارات حتی یک روز بیشتر از مدت اعتبار ویزا به هر دلیلی، خلاف قوانین امارات متحده عربی است و علاوه بر دریافت جریمه‌ی نقدی برای هر روز اقامت بیشتر، دچار دردسرهای قانونی دیگری نیز خواهید شد.