• (021) 47623444 (026) 32255012

تور سوئیس و هلند نوروز 97

مبدا تور
تهران
مقصد تور
لوزان
آمستردام
تورهای ویژه
خدمات تور بلیت رفت وبرگشت هواپیمایی لوفت هانزا - اقامت در هتل های 5 ستاره - 5 گشت کامل تمام روز + 1 گشت نیم روز - 8 وعده صبحانه بوفه در هتل و 3 وعده ناهار توریستی در رستوران - راهنمای فارسی زبان مجرب - ترانسفر فرودگاهی - سیم کارت + بیمه مسافرتی + ویزا
نکات مهم 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.

مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 5/4 *5/3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد).

حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
وکلا: پروانه وکالت.
مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌­کنند، رضایت‌­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار.

تکمیل فرم مشخصات فردی
حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
افرادی که در 2 سال گذشته سابقه رد ویزا از حوزه شنگن را داشته‌اند ارائه نامه رد ویزا از سفارت مربوطه الزامی است.
چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.
لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی است.
مدارک لازم 1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه­‌های قبلی.

مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 5/4 *5/3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد).

حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی
گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه سند مالکیت

6) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
وکلا: پروانه وکالت.
مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان.
بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.
مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات.
معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تأمین اجتماعی با مهر سازمان
دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

* جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌­کنند، رضایت‌­نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار.

تکمیل فرم مشخصات فردی
حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی است.
اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
افرادی که در 2 سال گذشته سابقه رد ویزا از حوزه شنگن را داشته‌اند ارائه نامه رد ویزا از سفارت مربوطه الزامی است.
چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.
لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگۀ A4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی است.
توضیحات شهر زوریخ: خیابان بانهوف، کلیسای گروس مونستر، بافت تاریخی و قدیمی شهر

شهر آمستردام: بازدید از کاخ سلطنتی آمستردام، میدان دام، کلیسای اود کرک، موزه مادام توسو
servicesS
اقامت با صبحانه
استخر روباز
استخر سرپوشیده
اقامت هتل
اینترنت وایرلس
بلیط رفت و برگشت
بیمه مسافرتی
پرداخت ورودیه ها
پرواز داخلی
ترانسفر دریایی
ترانسفر فرودگاهی
جکوزی
راهنمای تور فارسی زبان
راهنمای تور محلی
راهنمای ملی
سرویس به مراکز خرید
سونا
سیم کارت
شام
شام سلف سرویس
صبحانه
صبحانه بوفه
کوپن تخفیف غذا
گشت شهری
گشت نیمروز شهری
ناهار
ویزا
آدرس تهران :47623444 (021) 32255012 (026)
کرج : خیابان شهید بهشتی،خیابان بهار،روبروی برج دالاهو
آژانس هواپیمایی آریا اوج پرواز دارای مجوز رسمی از سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی
شماره تماس (021) 47623444 (026) 32255012
کانتر مرتبط با تور
سحر یکتا

مقصد تور اقامت
لوزان
4 شب
آمستردام
4 شب
حمل و نقل رفت برگشت
تاریخ حرکت
26 آذر 1396 29 اسفند 1396
ش
ی
د
س
چ
پ
ج
سرویس
--
موقعیت
--
شروع قیمت ها : 135,400,000 ريال
تخفیف : ---
نوع اتاق ارز بزرگسال
اتاق دو تخته استاندارد ( اتاق استاندارد )
ريال
135,400,000